Vastgoedmanagement

Het managen van vastgoed is een opgave voor de lange termijn. Daarnaast gaat met vastgoed veel geld gemoeid, wat resulteert in een grote kostenpost voor jouw organisatie. Dit vraagt om aandacht. Aestate is ervaren op het gebied van vastgoedmanagement en biedt graag de helpende hand. Onze specialisten zijn expert in het organiseren van de huisvestingsvoorziening. Samen zorgen we ervoor dat jouw vastgoed bijdraagt aan het realiseren van de organisatiedoelen.

Rogier Mattousch Senior adviseur
RMA_team_zijkant-removebg-preview

Vastgoedmanagement

De ontwikkelingen in en rondom jouw organisatie staan niet stil. Inzicht in de huisvestingsbehoeften van de eindgebruiker is een belangrijk aspect. Met de vastgoedstrategie als basis, zorg je met goed vastgoedmanagement dat je hier zo goed mogelijk op kan meebewegen.

Vastgoed als visitekaartje

Je vastgoed is een visitekaartje voor je organisatie. Daarnaast ondersteunt het de medewerkers in het uitvoeren van de werkzaamheden. Met gebouwbeheer zorg je niet alleen voor het voortbestaan van het gebouw, maar draag je ook bij aan de uitstraling van de organisatie. Een gezond gebouw is belangrijk. Maar houd je deze taken in eigen beheer? Zoek je hierin naar een samenwerking? Of kies je voor een regierol met betrekking tot het onderhoud?

Medewerkers van Aestate geven huisvestingsadvies

Niveaus vastgoedmanagement

Onderdeel van het vastgoedmanagement zijn de verschillende taken en rollen die hierbij komen kijken. Hoe richt je de taken en verantwoordelijkheden in op strategisch, tactisch en operationeel niveau? En hoe zorg je voor werkprocessen die passen binnen de governance van jouw organisatie? Onze ontrafelexperts maken samen met jou een blauwdruk. Door de werkzaamheden uit te voeren volgens deze blauwdruk wordt duidelijk wat er nodig is. Welke rol wij aannemen is afhankelijk van de kennis, kunde en capaciteit die al in huis is. Daarbij coachen en begeleiden wij de medewerkers naar hun nieuwe rollen. Ook verzorgen wij incompany opleidingen voor het matchen van vraag en aanbod, vastgoed rekenen, haalbaarheidsstudies, en het opstellen van meerjarenplannen.

Aestate helpt met vastgoedmanagement

Onze kennis en ervaring zetten we graag in voor jouw vraag op het gebied van vastgoedmanagement. Wil je meer weten? Neem contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl.