Wat voor vastgoed heb je nodig om jouw organisatiedoelen te realiseren? Welke stakeholders zijn betrokken bij jouw vastgoedstrategie? Wat zijn de behoeften van de gebruikers? Met wat voor vastgoed draag je bij aan de optimale werkomgeving? Aestate helpt je bij het beantwoorden van deze vragen. In de vastgoedstrategie leggen we vast of panden eventueel worden afgestoten, aangepast of aangetrokken.

Laat ons jouw huisvestingsvraag ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap 7 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Naar welk type advies ben je op zoek?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector? (kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Strategische keuze

De vastgoedstrategie komt voort uit de organisatiestrategie. Het vastgoed draagt daarmee bij aan het realiseren van de organisatiedoelen. Wanneer jij de ambitie hebt om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, dan kan het gaan voor duurzame vastgoed een strategische keuze zijn.

Analyse vraag en aanbod

Een gedegen vastgoedstrategie vraagt om een sterke analyse van de vraag naar en het aanbod van de vastgoedportefeuille. Zowel in de huidige situatie als voor de toekomst. In de vraaganalyse ligt de focus op wat jouw organisatie nodig heeft met betrekking tot vastgoed. Onze ontrafelexperts helpen je graag met het in kaart brengen van zowel interne als externe ontwikkelingen voor jouw organisatie. In de aanbodanalyse wordt het vastgoedaanbod geïnventariseerd en richten we ons op de gewenste prestaties en kenmerken van het vastgoed. De gebouwprestaties worden door middel van benchmarking vergeleken met standaarden en met het aanbod op de vastgoedmarkt. In het geheel is het belangrijk om rekening te houden met verschillende stakeholders. Denk aan de gebruikers, investeerders, omwonenden, bezoekers, maar ook de overheid. Met behulp van een stakeholderanalyse kunnen deze belangen in kaart gebracht worden.

Keuze strategie

Vervolgens worden vraag en aanbod tegen elkaar uitgezet. Na het toetsten van de toegevoegde waarde kan een keuze gemaakt worden uit verschillende vastgoedstrategieën. Onze ontrafelexperts kunnen jou met hun expertise en ervaring helpen bij het formuleren van een strategie voor het vastgoed die aansluit bij jouw organisatie. Na het vastleggen van de vastgoedstrategie kan deze uitgevoerd worden aan de hand van het strategisch vastgoedplan.

Het oplossen van de puzzel

Een vastgoedstrategie ontwikkelen die bijdraagt aan jouw organisatiedoelen, maar ook een optimale werkomgeving creëert voor jouw medewerkers? Aestate helpt je graag bij het oplossen van deze puzzel. Wil je meer weten over hoe wij kunnen helpen met jouw vastgoedstrategie? Neem dan contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via e-mail naar info@aestate.nl.

Vastgoedadvies projecten