Nieuws / 18 september 2019

Huis van Heron is een online platform én netwerkorganisatie in de gemeente Pijnacker met een fysieke plek op Bedrijvenpark Heron. Doelstelling is het verduurzamen van de omgeving. Het is een online en offline plek waar kennisdelen, onafhankelijk advies, duurzaamheidsinnovaties en ontmoeten centraal staan. Aestate / ontrafelexperts is kwartiermaker voor dit project.

Door middel van strategiesessies maakten we de visie en ambitie van Huis van Heron concreet. Momenteel ontwikkelen we in samenwerking met RV Webdiensten de online omgeving van Huis van Heron. Deze bestaat uit een website en social media-kanalen. Dit vormt tevens de start voor het op de kaart zetten van het Huis van Heron en het opzetten van de Huis van Heron-community.

Community

Om invulling te geven aan de verschillende programma’s van Huis van Heron en het verduurzamen van de omgeving, zijn meerdere partners nodig: de Huis van Heron community. Aan Aestate de taak om deze community te vormen en op zoek te gaan naar partners.

Realisatie tijdelijke locatie

Daarnaast werken we aan de realisatie van de fysieke locatie van Huis van Heron. Vanuit een tijdelijk Huis van Heron op bedrijvenpark Heron starten we met de drie programma’s en het vergroten van de Huis van Heron community. Huis van Heron krijgt naar verwachting in 2021 een demontabel gebouw voor de langere termijn op Bedrijvenpark Heron.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Lees dan verder op de pagina projecten of neem contact op met onze adviseur Daniël Koningen via 030 – 637 63 77 of dkoningen@aestate.nl

 

Bekijk de uitgebreide projectbeschrijving van Huis van Heron