Nieuws / 17 december 2018

Aestate AEcademy organiseert nieuwe masterclasses over huisvestingsmanagement. In interactieve sessies onderzoeken we antwoorden op uw vraagstukken in huisvesting. Hoe zorgt u bijvoorbeeld dat het proces van het creëren van passende huisvesting voor uw gebruikers soepel verloopt? Of dat uw huisvesting is afgestemd op de mogelijkheid flexibel te werken? Bekijk het programma en meld u direct aan voor één of meerdere masterclasses.

De bijdrage voor een masterclass is € 199,00 per deelnemer. Per masterclass hebben we plaats voor 10-15 personen. Zo houden we het interactief en is er ruimte voor het bespreken van cases.

19 maart 2019 Grip op huisvesting

Als assetmanager streeft u ernaar gebruikers passende huisvesting te bieden. Stel dat er zaken zijn die dit proces bemoeilijken, welke stappen zijn dan nodig? Met welke informatie? In een interactieve sessie gaan we op zoek naar het antwoord op deze vragen.

Direct inschrijven »

22 maart 2019 Huisvesting als dienst

U deelt uw huisvesting met andere organisaties om inhoudelijk samen te werken. Waarschijnlijk loopt u dan snel tegen een aantal praktische zaken aan. Hoe zorgt u bijvoorbeeld dat de huisvesting de samenwerking tussen de partijen ondersteunt? Tijdens deze masterclass doorlopen we de stappen voor een succesvolle samenwerking.

Direct inschrijven »

16 april 2019 Ontdek de nieuwe weg naar Het Nieuwe Werken

Ervaart uw organisatie ook problemen rondom het flexwerken en bent u benieuwd naar de specifieke oorzaken? Tijdens deze interactieve masterclass ontdekken we de nieuwe weg naar Het Nieuwe Werken binnen uw organisatie.

Direct inschrijven »

Aestate AEcademy | Masterclasses

Aestate AEcademy organiseert geregeld masterclasses over actuele onderwerpen in huisvestingsmanagement. De interactieve sessies zijn zowel gericht op eigenaren als gebruikers van vastgoed. We bieden deze masterclasses ook incompany aan.

Geïnteresseerd in een van de nieuwe masterclasses voor 2019? Meldt u zich dan direct aan!

Contact

Wilt u meer informatie over de Aestate AEcademy of onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 030-637 63 77 of info@aestate.nl