Nieuws / 4 mei 2023

Afgelopen jaar heeft Aestate een duurzaamheidsdashboard ontwikkelt dat dient als een strategisch stuurmiddel om in stappen je gestelde duurzaamheidsambitie waar te maken. Het volledige verhaal over hoe dit dashboard tot stand is gekomen en waar dit nu al wordt toegepast, lees je hier.  

Klimaatdoelstellingen

Het dashboard kan gebruikt worden als sturingsinstrument voor zowel gemeentes, ondernemers en besturen van bedrijvenparken. Het duurzaamheidsdashboard dient op die manier een hoger doel: het verduurzamen van de omgeving en daarmee het behalen van de klimaatdoelstellingen van 2030 en 2050 (zie de routekaart). 

Het duurzaamheidsdashboard geeft inzicht in hoe je pand(en) ervoor staat ten opzichte van de (energetische) duurzaamheidsdoelstellingen. Ook vind je in het dashboard verduurzamingsmaatregelen met de benodigde investeringen, terugverdientijd en besparingen om vooraf opgestelde ambities te behalen en te voldoen aan (toekomstige) wet- en regelgeving. 

Demo duurzaamheidsdashboard

Nieuwsgierig naar ons duurzaamheidsdashboard? Neem dan een kijkje op ons demo dashboard! Deze is te vinden onder “Bekijk het demo duurzaamheidsdashboard”.  

Let op! In dit demo dashboard zijn fictieve cijfers gebruikt. 

Routekaart klimaatdoelstellingen Aestate