Nieuws / 13 juni 2019

Campus van de Toekomst is een van de workshops van Aestate op Campus Day waar je je voor kunt aanmelden. In deze workshop bekijken Karin Bosman en Sara Steenkamp hoe een community er in 2030 uitziet. Wat betekenen deze communities voor de gebouwde omgeving? Waar werkt een community in 2030? Hoe vaak komen zij samen en worden zij ondersteund door technologische ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen?

Als partner van Smart WorkPlace is Aestate medeorganisator van Campus Day op 20 juni. Aan de hand van keynotepresentaties en workshops gaan we de dialoog aan over community op de campus: hoe werken gebruikers van de campus optimaal samen en kun je de huisvesting het beste organiseren?

Hoe ziet een community er in 2030 uit?

De standaard inrichting van organisaties is veelal gebouwd op de visies van Frederick Taylor, maar het werk is doorontwikkeld naar kenniswerk waarbij de inhoud vraagt om samenwerking. Organisaties vormen in toenemende mate netwerken met andere organisaties in de keten, met onderwijs en met de samenleving voor het delen van kennis en middelen. In deze workshop beginnen we met een mindshift om los te komen van de beperkingen van ons dagelijks denken. Daarna we samen aan de slag en visualiseer, mobiliseer en creëer je de campus van de toekomst. Door Karin Bosman (associé AE) en Sara Steenkamp (associé AE).

Aanmelden

Aestate verzorgt de workshop ‘Campus van de Toekomst’ tijdens Campus Day op donderdag 20 juni van 11.45 – 12.30 uur. Schrijf je direct in voor Campus Day en meld je aan voor de workshop.

Campus Day is een initiatief van Smart WorkPlace en haar partners Aestate, AT Osborne, Royal HaskoningDHV en Twynstra Gudde. Dagvoorzitter is Wim Kooyman (Smart WorkPlace).