Nieuws / 15 februari 2024

Ajay

Ajay is geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost. Hij zit momenteel op de Hogeschool van Amsterdam, waar hij de opleiding Business IT & Management volgt. Voordat hij aan deze studie begon, behaalde hij zijn mbo4-diploma in ICT-beheer. Ajay heeft ervaring in het ontwikkelen van dashboards, het bouwen van aan de hand van sensoren en API’s en zelfs het programmeren van een robot. Ook volgde tijdens zijn studie een minor in creatieve innovatie, waarbij hij samen met medestudenten een documentaire over geloof maakte.

Bij Aestate zal Ajay zich richten op het beheer van de database. Hij zal ervoor zorgen dat deze goed geadministreerd wordt en dat de binnenkomende data correct verwerkt wordt in de database. Ajay kijkt uit om zijn onderzoek uit te voeren en te leren van zijn collega’s bij Aestate.

Devin

Devin komt oorspronkelijk uit Assen. Hij behaalde zijn havo-diploma, waarna hij verder ging aan de Hanzehogeschool. Momenteel studeert hij daar Vastgoedkunde en bevindt zich in zijn laatste jaar. Voor zijn onderzoek zal Devin zich richten op het ontwikkelen van een instrument of tool voor het beheer van huisvesting voor mbo-scholen. Zo’n tool kan helpen bij het efficiënter en effectiever beheren van de faciliteiten en ruimtes op deze scholen.

Devin waardeert vooral de jonge ploeg en de uitstekende ondersteuning die stagiairs krijgen bij Aestate. De nadruk op begeleiding en de positieve ervaringen van voormalige stagiairs die na hun stage bij Aestate zijn blijven werken, spraken hem enorm aan.

Zinedine

Zinedine komt uit het dorp Heerhugowaard in Noord-Holland. Zinedine had al van jongs af aan een sterke affiniteit met ICT, dus na de middelbare school ging hij verder met de studie ICT-beheerder op mbo-niveau in Alkmaar. Momenteel volgt hij de opleiding Business IT & Management aan Hogeschool Inholland Alkmaar. Zinedine genoot ook van zijn recente externe minor aan de Hogeschool van Amsterdam (HVA), waar hij de minor “User Experience” succesvol afrondde.

Bij Aestate zal Zinedine zich voornamelijk richten op de data-gedreven activiteiten binnen Aestate. “Hoewel het huidige datagebruik effectief is, is het nog niet volledig geïntegreerd in alle aspecten van de bedrijfsvoering. Dit inzicht benadrukt de behoefte aan een gestructureerde aanpak, ondersteund door een gericht businessmodel, om het potentieel van datagedreven advies optimaal te benutten.”

Maik

Maik is al sinds september bij onze ontrafelexperts aan de slag als werkstudent. En nu gaat hij óók zijn afstudeeronderzoek doen bij Aestate. Maik is momenteel aan het afstuderen aan de master Management in the Built Environment. Zijn afstudeeronderzoek zal zich focussen op het gebruik van onderwijsgebouwen of -ruimtes. Dat legt hij zelf zo uit:

“De onderwijsbehoeften veranderen voortdurend, en universiteiten moeten hun gebouwen hierop afstemmen. De uitdaging ligt in de onzekerheid door veranderende vraagpatronen en een vaststaande portefeuille. Een oplossing is een strategie voor een aanpasbare en gecentraliseerde campus met gedeeld ruimtegebruik. Dit houdt in dat algemene onderwijsgebouwen of ruimtes worden ontwikkeld die door verschillende gebruikersgroepen, zowel intern als extern, worden gedeeld. Mijn onderzoek zal de redenen achter deze keuzes analyseren en de criteria voor succesvol gebruik onderzoeken.”

Naast zijn afstudeeronderzoek zal Maik zijn werkzaamheden als werkstudent bij Aestate blijven doorzetten.

Teampagina

Welkom Ajay, Devin, Zinedine en Maik! Lees binnenkort nog meer over de nieuwe aanwinsten van ons team op de teampagina!