Nieuws / 3 september 2019

”Het voelt als thuiskomen”, aldus Pascal Greven die deze week na een welverdiende vakantie is gestart als trainee bij Aestate / Aecademy. Pascal rondde in juli zijn afstudeeropdracht over de juiste afwegingen voor het inkopen van meerjarenonderhoud bij ons af. De samenwerking beviel hem (en ons) zo goed, dat hij nu ons team komt versterken. En hij kan direct met de eerste projecten aan de slag. Succes Pascal!

Goede werksfeer

Pascal: ”Het voelt als thuiskomen. Zo beschrijf ik mijn eerste dag weer terug bij Aestate. Na een succesvolle afstudeerperiode van vijf maanden begin ik vandaag als trainee. Ik ben erg benieuwd wat er komen gaat, omdat ik me nu echt kan gaan focussen op de praktijk. Daarnaast hoop ik veel te leren van mijn collega’s. De werksfeer is namelijk altijd goed! Vandaag ben ik alvast begonnen met een opdracht voor Zadkine en verder sluit ik deze week aan bij het project VRU en gemeente Zevenaar!”

Contact

Wil je kennismaken met Pascal of ben je gewoon nieuwsgierig naar zijn werkplek in Odijk? Neem contact met ons op voor een afspraak via 030 – 637 63 77 of info@aestate.nl Je bent van harte welkom.