Nieuws / 11 september 2019

Het Summa College werkt nauw samen met bedrijven en instellingen om uitdagend en kwalitatief hoogwaardig onderwijs te leveren. Dit doen zij vanuit ongeveer 30 onderwijspanden in de Brainport regio Eindhoven. Door ontwikkelingen in de visie op leren, onzekere bouwprijzen en een toename van het aantal studenten blijft sturing van het strategisch huisvestingsplan nodig. Aestate adviseert het Summa College hierin en heeft een actieve rol in de verdere professionalisering van het Projectbureau.

Summa College – Willem de Rijkelaan

Als onderdeel van het strategisch huisvestingsplan worden de ongeveer 30 panden gewogen op de juiste verhouding bezit en huur en geven we invulling aan realisatie van de vastgoedportefeuille voor de komende jaren. Hoe richten we deze in? Gaan we krimp en groei opvangen? Hoe kunnen we de diverse opleidingen positioneren in de Brainport? Welke samenwerkingen kunnen we aangaan?

Aestate ondersteunt het Summa College sinds oktober 2018 in verdere professionalisering van het Projectbureau en in opdracht van de afdeling Huisvesting, het realiseren van projecten die voortvloeien uit het strategisch huisvestingsplan.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Lees dan verder op de pagina projecten of neem contact op met onze adviseur Ronny Borgsteede via 030 – 637 63 77 of rborgsteede@aestate.nl

 

Bekijk de uitgebreide projectbeschrijving van het Summa College