Herhuisvesting

Net als haar omgeving verandert ook jouw organisatie. Zo kun je uit je jasje groeien, past de huidige huisvesting niet meer bij de identiteit die je met jouw organisatie wil uitstralen of past een andere locatie beter bij je strategie. Herhuisvesting kan dan een oplossing zijn. Dit kan zowel een grootschalige aanpassing zijn in de huidige huisvesting als een verhuizing naar andere huisvesting.

Bij het maken van een plan voor de herhuisvesting komen er veel vragen op. Wanneer de keuze valt op een grootschalige aanpassing in de huidige huisvesting, moet bepaald worden aan wat voor soort ruimten er behoefte is. Hoeveel en wat voor soort werkplekken heeft jouw organisatie nodig? En hoe kan de huisvesting jullie werkzaamheden en processen zo goed mogelijk ondersteunen?

Als je zoekt naar een nieuw pand of al een pand op het oog hebt, is het belangrijk te weten wat je nodig hebt. Hoeveel ruimte? Van welke kwaliteit? Hoeveel mag het kosten? Advies op het gebied van herhuisvesting biedt dan uitkomst. Aestate helpt te bepalen aan welke eisen een nieuw pand moet voldoen en toetsen de haalbaarheid van jouw plannen.

Afhankelijk van jouw vraag zijn er verschillende middelen bruikbaar om herhuisvesting te realiseren. Onze ontrafelexperts zoeken graag naar de beste oplossing. Dit doen wij bijvoorbeeld met een Programma van Eisen (PvE) en een haalbaarheidsstudie. Ook kunnen wij een businesscase opstellen of een inrichtingsplan uitwerken. Daarnaast kunnen wij de kostprijs dekkende huur voor je berekenen. Op deze manier zorgen wij voor een concreet plan om mee aan de slag te gaan. Zo is advies in herhuisvesting direct van meerwaarde voor jouw organisatie.

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Uw antwoorden
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Vestigingsonderzoek

Jouw organisatie heeft plannen voor uitbreiding of voor het bouwen op een nieuwe locatie. Of het nu gaat om een gebouw met labfaciliteit, een kantoorruimte of onderwijslocatie, Aestate is hierin jouw ervaren partner.

We onderzoeken of jouw wensen passen binnen de mogelijkheden van de directe omgeving. Denk hierbij aan bijvoorbeeld omwonenden. Wat voor verandering in de infrastructuur brengt de bouw van jouw kantoorpand met zich mee? Of het bestemmingsplan. Past jouw wens binnen dit plan en geeft het bestemmingsplan ruimte voor mogelijke aanpassingen? En heb je rekening gehouden met een eventuele milieuvergunning? Het vestigingsonderzoek is onderdeel van jouw totale huisvestingsplan en vormt een van de startpunten van jouw uit- of nieuwbouwtraject van de herhuisvesting.

Integraal advies

Onze adviseurs starten met het opstellen van een gedetailleerd Programma van Eisen (PvE) en het scouten van potentiële locaties. Hierbij nemen we diverse criteria uit het PvE als uitgangspunt. Tegelijkertijd adviseren we je in het vastleggen van de voorkeurslocatie en het maken van een schets voor de financiering en inkoopstrategie met betrekking tot het te bouwen pand. Ook gedurende het bouwtraject kunnen wij je adviseren of zelfs concreet ondersteunen. We denken mee over de invulling van het werkplekconcept en toetsen of jouw strategische doelen terugkomen in het totale plaatje.

Onze rol als expert kun je dus inzetten tijdens het gehele proces van vestigingsonderzoek, aanbesteding, ontwerp, constructie en implementatie tot en met de geïntegreerde concepten voor IT, services en beveiliging.

Jouw wensen voor de toekomst

Een omgeving creëren die voldoet aan jouw wensen en die mogelijkheden biedt voor de toekomst? Dat vraagt om anders kijken. Samen met jou kijkt Aestate vooruit vanuit alle mogelijke invalshoeken.

Wil je meer weten over hoe wij kunnen helpen met jouw herhuisvesting? Neem dan contact met ons op via 030 – 637 63 77 of stuur e-mail naar info@aestate.nl.

Huisvestingsadvies projecten