Huisvestingsonderzoek

Past jouw huisvestings- of vastgoedportefeuille nog bij de strategie van jouw organisatie? Of zijn er in jouw organisatie veranderingen geweest waardoor dit heroverwogen moet worden? Huisvestingsonderzoek omvat meer dan alleen onderzoek naar het gebouw, ook de gebruikers en de organisatiestrategie worden hierin meegenomen. Huisvestingsonderzoek is onderdeel van het huisvestingsadvies en vormt daarmee de basis voor de huisvestingsstrategie en het huisvestingsbeleid. Voorafgaand aan de strategiebepaling en de vaststelling van het huisvestingsbeleid moet de nodige informatie verzameld worden. Op basis hiervan kunnen keuzes gemaakt worden en moeten knopen doorgehakt worden.

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Uw antwoorden
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Onze ontrafelexperts helpen je graag bij dit vraagstuk. Wij voeren het huisvestingsonderzoek voor jouw organisatie uit. Onderdeel van het huisvestingsonderzoek is een rekenkundige- en normatieve analyse van de bestaande huisvesting. Ook het ruimtegebruik, de huisvestingslasten en de mate van duurzaamheid komen hier aan bod. In een analyse kunnen zaken als overcapaciteit en ondercapaciteit aan het licht komen, net als de (scheve) verhouding huur en eigendom. Daarnaast kan de locatieanalyse inzicht geven in de geschiktheid van de locatie. Normen uit het huisvestingsbeleid worden getoetst aan het werkelijk gebruik. Ook worden de duurzaamheidsambities vergeleken met de werkelijkheid.

 

Onderdeel van het huisvestingsplan

Het huisvestingsonderzoek is de grondslag voor besluitvorming binnen jouw organisatie over de huisvestings- en vastgoedportefeuille. Aan de hand van de uitkomsten kan worden bepaald welke ingrepen, als onderdeel van het huisvestingplan, nodig zijn voor een match tussen vraag en aanbod van huisvesting. Op deze manier helpen wij je graag bij het creëren van de optimale werkomgeving voor jouw medewerkers.

Contact over huisvestingsonderzoek

Behoefte aan de frisse kijk van een van onze ontrafelexperts op jouw huisvesting en gedegen advies over een huisvestingsonderzoek? Neem contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl.

Huisvestingsadvies projecten