Nieuws / 28 maart 2023

Op woensdag 5 april staan onze ontrafelexperts op Oostlanddag 2023 – Festival Editie! Op Oostlanddag komen lokale ondernemers bij elkaar om te netwerken en inspiratie op te doen. Tom en Koert zullen op deze middag een interactieve workshop verzorgen waarin het verduurzamingsdashboard, dat ook voor Bedrijvenparken Heron en Oostambacht is ontwikkeld, interactief wordt besproken en toegelicht.

Workshop duurzaamheidsdashboard

“Heeft u ambitie om uw bedrijfsvastgoed te gaan verduurzamen, maar weet u niet waar u mo0et beginnen? In deze workshop nemen we u mee in het verduurzamingsdashboard waarin de huidige- en toekomstige situatie van uw pand(en) inzichtelijk gemaakt is. Een interactief en visueel sturingsmiddel om de energetische- en financiële impact van de verduurzamingsmaatregelen in beeld te brengen. Hierdoor is het mogelijk de maximale energieprestatie per geïnvesteerde euro inzichtelijk te maken om je duurzaamheidsambitie te realiseren.”

Ook benieuwd naar de mogelijkheden om jouw bedrijfsvastgoed te verduurzamen? Meld je aan voor Oostlanddag 2023 en volg de workshop!

Het programma

Verschillende onderwerpen zoals mobiliteit, circulariteit en digitalisering staan tijdens de Oostlanddag centraal. Geïnteresseerd in het gehele programma en de experts die aanwezig zullen zijn? Bekijk hier programma op de website van Oostlanddag.

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.