Isabel heeft de studie Facility Management gedaan aan de HAN. Vier jaar later, met een diploma op zak is zij op kennismakingsgesprek bij Aestate gevraagd. "Een oud klasgenoot van mij was afgestudeerd bij Aestate en zij stelde mij voor. Kort daarna kon ik beginnen als trainee, wat betekent dat ik vooral veel ondersteuning gaf bij projecten. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar medior adviseur en breiden de adviseurswerkzaamheden zich steeds verder uit!"

Multifunctioneel gebruik

De laatste tijd is multifunctioneel gebruik van gebouwen en ruimtes bij bijna elk project een doelstelling. Vooral in dit soort projecten vindt Isabel het leuk om ingewikkelde situaties te vereenvoudigen en oplossingen te vinden. "Het geeft mij echt voldoening om opzoek te gaan naar de wensen en eisen van gebruikers, oplossingen te vinden om deze diverse eisen te realiseren en uiteindelijk de gebruikers te begeleiden zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe huisvesting."

De komende jaren wil Isabel vooral veel leren en ervaring opdoen. "Als ik naar onze projecten kijk en de ontwikkelingen binnen deze markt, ontdek ik nog erg veel leerzame aspecten. Uiteindelijk hoop ik door deze ervaringen te verzamelen een projectleider te worden die zorgt dat alle relevante informatie op tafel komt, die de belangen van alle belanghebbende partijen inzichtelijk maakt en met een uitdagende blik naar ingewikkelde problemen kijkt. "

Tussen alle partijen

Het feit dat Aestate in teamverband en in samenwerking met de opdrachtgevers in relatief korte periodes mooie en bruikbare resultaten weet neer te zetten geeft Isabel een trots gevoel. "Ik vind dat Aestate een unieke positie heeft door zich te plaatsen tussen alle belanghebbende partijen en daarmee goede resultaten weet te realiseren. Aestate bekijkt projecten vanuit meerdere invalshoeken, doordat wij ons goed weten in te leven in verschillende partijen. Met deze blik weet Aestate altijd een oplossing te vinden die als positief ervaren wordt."

Mijn specialisaties

/ Huisvestingsadvies
/ Werkplekconcepten

Mijn projecten