Tim heeft als studie de Bachelor Bouwkunde aan de TU Delft gedaan en heeft daarna een master Real Estate & Housing afgerond. "Het thema tijdens mijn afstudeerperiode was Smart Buildings. Ik heb hiervoor een tool ontwikkeld die studenten kan helpen een beschikbare werkplek in een van de faculteitsgebouwen te vinden op basis van de werkelijke bezetting." Tijdens zijn Bachelor is hij begonnen bij een adviesbureau voor dakveiligheid en maakte hij risico inventarisaties en evaluaties. "Na mijn afstuderen heb ik hier nog een jaartje gewerkt, waarna ik het tijd vond voor de volgende stap in mijn carrière: een functie vinden die bij mijn studie aansloot. Aestate was hier perfect voor."

Smart buildings

Begonnen als junior adviseur, werkt Tim op het gebied van projectmanagement voor verbouwtrajecten en schrijft hij Programma's van Eisen. Ook adviseert hij op het gebied van facilitaire data en smart building. "Natuurlijk valt er op deze gebieden nog genoeg te leren en wil ik me graag blijven ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat smart buildings de toekomst gaan worden en dus is het zaak om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en mogelijkheden."

Bij Aestate kan Tim werken aan een onderwerp waar hij passie voor heeft. "Ik werk graag met gebouwen en de gebouwde omgeving. Dit kunnen bouwkundige verbouwingen zijn, maar ook het slimmer maken van een gebouw. Door Aestate heb ik mij hier verder in kunnen ontwikkelen en grote stappen kunnen zetten. Hierdoor kan ik opdrachtgevers nog beter adviseren en ondersteunen met hun specifieke vraagstuk."

Ontrafelexperts

Tim vindt dat er bij Aestate échte ontrafelexperts werken. "De toegevoegde waarde van Aestate zit hem toch echt wel in het ontrafelen van puzzels. Waarbij Aestate ingewikkelde vraagstukken weet te 'versimpelen' en daarmee een opdrachtgever kan ondersteunen. Daarnaast wordt onze kennis steeds breder en kunnen we op steeds meer gebieden ondersteunen en onze expertise steeds verder uitbreiden."

Mijn specialisaties

/ Datagedreven advies
/ Huisvestingsconcepten

Projecten