Nieuws / 7 april 2023

Afgelopen woensdag was dan eindelijk zover: Oostlanddag 2023 – de Festival Editie! Ook onze ontrafelexperts waren hier aanwezig. Het evenement vond plaats bij ’t Manneke in Berkel en Rodenrijs, een ideale locatie om – onder het genot van een hapje en drankje – lokale ondernemers te ontmoeten en spreken.

Huis van Heron en het duurzaamheidsdashboard

Onze ontrafelexperts Tom en Koert hebben deze middag een interactieve workshop verzorgd waarin zij het duurzaamheidsdashboard hebben toegelicht dat Aestate, onder naam van Huis van Heron, heeft ontwikkeld. Ook stonden ze als experts bij de stand Circulariteit, om kennis te delen met de ondernemers en bezoekers van Oostlanddag. Al met al was het een succesvolle en leerzame, maar vooral hele leuke middag in het Oostland!

Meer weten?

Wilt u meer weten over het duurzaamheidsdashboard van Huis van Heron of de mogelijkheden voor uw onderneming? Lees meer op de website van Huis van Heron of neem contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar tmars@aestate.nl. Onze specialisten denken graag vrijblijvend met je mee!