Lotte heeft Facility Management gedaan en is juni 2018 afgestudeerd. Als afstudeeropdracht heeft zij een huisvestingsplan gemaakt voor de kantoorgebouwen van een woningcorporatie. "Door deze opdracht wist ik dat ik graag verder wilde met vastgoed en huisvesting. Toevallig was een van mijn klasgenoten al een ontrafelexpert en zij deed haar afstudeeropdracht bij Aestate. Via haar ben ik hier uiteindelijk op gesprek gekomen."

In september 2018 is zij als trainee aan de slag gegaan. Inmiddels is de traineeship afgerond en is zij medior adviseur. "Ik wil als junior adviseur nog heel veel leren en natuurlijk veel ervaringen opdoen bij verschillende projecten en opdrachtgevers om te ontdekken wat ik het allerleukste vind om te doen."

Verschillende wensen en eisen

Samen met de gebruikers een project of huisvestingsvraagstuk aanpakken; daar wordt Lotte blij van. "Gebruikers van een gebouw hebben vaak verschillende wensen en eisen t.a.v. huisvesting. Ik vind het leuk om al deze informatie boven tafel te krijgen en om dan uiteindelijk alle belangen te kunnen vertalen naar wat het betekent voor de huisvesting. En vervolgens natuurlijk het organiseren en realiseren daarvan."

Team Aestate

Lotte heeft bewondering voor hoe Aestate werkzaamheden uitvoert. "Aestate pakt écht elke huisvestingsuitdaging met beide handen aan. Daarnaast worden complexe vraagstukken inzichtelijk gemaakt door de zelf gecreëerde tools van Aestate. Hierdoor wordt er voor én samen met de gebruikers een oplossing gecreëerd waarin de organisatie kan excelleren."

Aestate is een club enthousiaste mensen waarbij iedereen gedreven is in zijn of haar vakgebied. "Bij Aestate werken we echt in teamverband, ondanks de verschillen in vakgebied. Je krijgt volop de gelegenheid om je zelf te blijven ontwikkelen. Dit maakt Aestate een fijne werkgever. En doordat het team zo energiek is, is het fijn om met ze samen te werken."

Nieuws

Erasmus MC en Duplo

Lotte Lageschaar - 07 juni 2021
ersasmus_ut_aestate

Projecten