Lotte heeft Facility Management gestudeerd en heeft in juni 2018 haar diploma behaald. In haar afstudeerstage heeft zij een strategisch huisvestingsplan opgesteld voor de kantoorpanden van een woningcorporatie. “Met het uitvoeren van deze opdracht ben ik nog enthousiaster geworden over huisvestingsvraagstukken en wist ik dat ik hierin verder wilde gaan”. Via een toenmalig klasgenoot van Lotte, wie destijds afstudeerde bij Aestate, is Lotte in contact gekomen met Aestate.

IIn september 2018 is Lotte als trainee aan de slag gegaan. Inmiddels is zij doorgegroeid tot medior adviseur. “Op dit moment ben ik bezig met verschillende huisvestingsvraagstukken, voornamelijk binnen onderwijsinstellingen (hbo en mbo). Mijn werkzaamheden lopen erg uiteen, wat het leuk en uitdagend maakt!” Lotte krijgt energie van het samen met organisaties na denken over huisvestingsplannen voor de lange termijn, die aansluiten bij de ontwikkelingen van de organisatie en haar omgeving. Ook houdt zij zich graag bezig met het uitvoeren van projecten en verhuizingen.

Aanpak samen met de gebruikers

Samen met de gebruikers een project of huisvestingsvraagstuk aanpakken; daar wordt Lotte blij van. “Gebruikers van een gebouw hebben vaak verschillende wensen en eisen ten aanzien van huisvesting. Ik vind het leuk om al deze informatie boven tafel te krijgen en om dan uiteindelijk alle belangen te kunnen vertalen naar wat het betekent voor de huisvesting. En vervolgens natuurlijk het organiseren en realiseren daarvan. Voor Aestate is huisvesting meer dan alleen het gebouw, juist de gebruikers en het primaire proces nemen wij als uitgangspunt.”

Team Aestate

Lotte heeft bewondering voor hoe team Aestate werkzaamheden uitvoert. “Aestate pakt elke huisvestingsuitdaging met beide handen aan. Daarnaast worden complexe vraagstukken inzichtelijk gemaakt door de zelf gecreëerde tools van Aestate. Hierdoor wordt er voor én samen met de gebruikers een oplossing gecreëerd waarin de organisatie kan uitblinken.”

Aestate is een club enthousiaste mensen waarbij iedereen gedreven is in zijn of haar vakgebied. “Bij Aestate werken we echt in teamverband, ondanks de verschillen in vakgebied. Je krijgt volop de gelegenheid om je zelf te blijven ontwikkelen. Dit maakt Aestate een fijne werkgever. En doordat het team zo energiek is, is het fijn om met ze samen te werken.”

Mijn projecten