Tessa begon haar studiejaren met een opleiding op het Hout- en Meubileringscollege. Hier volgde zij een opleiding tot interieuradviseur, waar ze ook haar diploma voor gehaald heeft. "Het creatief bezig zijn en 'het ontwerpen van' heeft mij altijd heel erg goed gelegen. Ik vond het leuk om met interieur, vormgeving en huisvesting bezig te zijn. Hier is ook mijn keuze voor de opleiding HBO Facility Management uit voortgekomen. Dit is een hele brede opleiding en kwam ook het huisvestingsaspect genoeg in terug. Daarbij trok het mij het ook erg aan dat je als adviseur werkt voor en met de gebruiker. Deze opleiding heb ik in 2020 afgerond."

De keuze voor Aestate

In het laatste jaar van Tessa's opleiding Facility Management heeft zij haar afstudeerstage bij Aestate afgerond. "Ik deed onderzoek naar hoe de werkomgeving een bijdrage kan leveren aan het bevorderen van het werkgeluk van kantoormedewerkers. Tijdens deze afstudeerstage is mijn enthousiasme over Aestate heel erg gegroeid. Ik vond het een must om nog te blijven leren en ontwikkelen en via deze weg ben ik bij Aestate gebleven om een traineeship te gaan volgen."

Op dit moment ben ik junior adviseur binnen Aestate en daarnaast ook onderdeel van team Communicatie. Als junior adviseur ben ik vooral bezig met conceptontwikkeling, zoals werkplekconcepten en huisvestingsvisies. Ook heb ik meerdere projecten gedaan in de nazorgfase, waarbij ik evaluaties uitvoer samen met de opdrachtgevers. Dit allen doe ik vooral binnen de overheid en gemeentes en binnen het onderwijs.

Creativiteit en variatie

Elke organisatie is anders, elke gebruiker is anders. Hierop inspelen is waar ik mijn geluk uit haal; mijn creativiteit inzetten om voor gebruikers een nieuwe ervaring te creëren waar zij gelukkig van worden. De creativiteit en variatie in het werk maken het voor mij inhoudelijk erg leuk en uitdagend. Gezien de projecten komen en gaan ben ik om de zoveel tijd met een ander vraagstuk bezig. Het geeft mij erg veel energie om op deze manier veel ervaring op te doen. Daarbij trekt het mij heel erg om met gebruikers aan de slag te gaan en hun te betrekken bij het proces.

Bovendien ben ik onderdeel van een geweldig team; er heerst echt een heel sterk teamgevoel. We helpen elkaar altijd, samen met een gezellige sfeer is dat erg fijn om in te werken.

Ontwikkeling

Ik wil mij graag verder ontwikkelen binnen conceptontwikkeling. Ik vind het heel erg leuk hier veel ervaring op te doen en te leren van de verschillende stappen in het proces en samenwerking met collega's en de opdrachtgever. Ook houd ik er nog steeds van om bezig te zijn met interieurcomponenten en werkgeluk op de werkvloer; dit zet ik graag nog beter op de kaart!

Nieuws

Het verandertraject bij de HvA en UvA

Tessa Butter - 26 juli 2023
Aestate / ontrafelexperts
Nieuws

Uitrol huisvestingsvisie Voorne aan Zee

Tessa Butter - 25 juli 2022
Voorne_ut_aestate

Mijn specialisaties

/ Werkplekconcepten
/ Hybride Werken

Mijn projecten