Browser verouderd! Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij raden aan om een nieuwere browser te gebruiken.
Maak gebruik van Chrome, Firefox, Safari, of Edge.

Welk pad heb je bewandeld voor Aestate?

Tessa begon haar studiejaren met een opleiding op het Hout en Meubileringscollege. Hier volgde zij een opleiding tot interieuradviseur, waar ze ook haar diploma voor gehaald heeft. “Het creatief bezig zijn en ‘het ontwerpen van’ heeft mij altijd heel erg goed gelegen. Ik vond het leuk om met interieur, vormgeving en huisvesting bezig te zijn. Hier is ook mijn keuze voor de opleiding HBO Facility Management uit voortgekomen. Dit is een hele brede opleiding en kwam ook het huisvestingsaspect genoeg in terug. Daarbij trok het mij het ook erg aan dat je als adviseur werkt voor en met de gebruiker. Deze opleiding heb ik in 2020 afgerond.”

Hoe kom je bij Aestate en wat doe je voor ons?

In het laatste jaar van Tessa’s opleiding Facility Management heeft zij haar afstudeerstage bij Aestate afgerond. “Ik deed onderzoek naar hoe de werkomgeving een bijdrage kan leveren aan het bevorderen van het werkgeluk van kantoormedewerkers. Tijdens deze afstudeerstage is mijn enthousiasme over Aestate heel erg gegroeid. Ondanks dat ik een groot deel vanuit huis heb gewerkt vanwege Corona heb ik een heel fijn gevoel gekregen bij het team van Aestate. Het is een warm en gezellig team wat altijd bereid is om elkaar te helpen en bijdraagt aan elkaars ontwikkeling. Ook spraken mij de werkzaamheden, de diversiteit van de werkzaamheden en de creativiteit die er bij komt kijken heel erg aan. Ik vond het een must om nog te blijven leren en ontwikkelen en via deze weg ben ik bij Aestate gebleven om een traineeship te gaan volgen. Waar ik nu sta is dat ik meewerk aan verschillende projecten als adviseur huisvesting en ook intern een rol heb binnen het communicatieteam en contentteam.”

De creativiteit en de afwisseling spreken Tessa het meeste aan binnen dit vakgebied. “Geen een dag is hetzelfde! Daarbij spreekt het contact met de mens en het inspelen op de gebruiker mij erg aan. Het geeft mij voldoening om mijn creativiteit te vertalen naar de ultieme user experience. Daarbij vind ik het ontwerpen van een huisvestingsconcept nog steeds het leukst en hier wil ik ook mijn werk van maken denk ik”

Wat is je drive?

Elke organisatie is anders, elke gebruiker is anders. Hierop in spelen is waar ik mijn geluk uit haal; mijn creativiteit in zetten om voor hun een nieuwe ervaring te creëren waar zij gelukkig van worden. Daarnaast ligt haar motivatie nu uiteraard bij het ontwikkelen als huisvestingsadviseur. “Ik hoop dit jaar binnen het traineeship veel te leren en toe te passen, waardoor ik daarna hopelijk “klaargestoomd” ben voor het nog ruimere werkveld.”

Wat is de toegevoegde waarde van Aestate volgens jou? En wat is Aestate voor jou?

Volgens Tessa bestaat Aestate uit een team wat haar elke dag helpt ontwikkelen en dit ook belangrijk vindt. “De zelfstandigheid die mij nu al als trainee wordt geboden is een uitdaging, maar nog belangrijker; ik leer hier het allermeeste van en dit geeft veel motivatie. Ambitieus, enthousiast en innovatief, met deze drie woorden zou ik de verbinding tussen Aestate en mij willen omschrijven en dit is ook waar ik mijn toegevoegde waarde in zie. Net als Aestate ben ik zelf ook erg gericht op het verbreden van mijn kennis gedreven door mijn enthousiasme en altijd gericht op vernieuwing!”

Bouwadvies door Aestate

Mijn specialisaties

/ Werkplekconcepten
/ Hybride Werken

 

Mijn projecten