In 2018 is Tim afgestudeerd voor de opleiding Facility Management aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. Tijdens deze studie wilde hij zich graag meer verdiepen in het onderwerp huisvesting en is hij in zijn 4de jaar de minor ‘Real Estate Challenge’ gaan volgen. “Aestate verzorgde tijdens deze minor een gastcollege DUPLO. Via deze weg ben ik in contact gekomen met Aestate.”

Zelfstandig verkennen

Na deze minor heeft Tim een afstudeeropdracht mogen uitvoeren voor Aestate en daarna is hij in dienst getreden. “Na het afstuderen mocht ik aan de slag als trainee. Aestate is voor mij een jong en enthousiast team dat open staat voor vernieuwing, waar hard wordt gewerkt, maar waar ook plek is voor gezelligheid. De collega’s zijn erg toegankelijk en ik werd gelijk vanaf het begin als volwaardig teamlid opgenomen. Dit maakte mij zelfstandig in het uitvoeren van het werk en verkennen van het werkveld. Dit gaf mij de mogelijkheid om te ontdekken wat ik wel en niet leuk vind.”

Variatie

Inmiddels is Tim medior adviseur en weet hij wat hij zo leuk vindt aan het werken bij Aestate. “De variatie in het werk vind ik erg prettig. Je werkt in verschillende projecten, op andere locaties, voor andere opdrachtgevers en op verschillende niveaus in organisaties. Met deze variatie aan opdrachtgevers proberen we ons aan iedereen aan te passen, zodat we voor alle betrokken partijen voor meerwaarde zorgen. Verdiepen in nieuwe onderwerpen hoort hier ook bij, waardoor ook wij onze horizon verbreden.”

Met een werkweek van 40 uur breng je veel tijd door op je werkplek en hoe fijn is het als deze helemaal aansluit op jouw behoeftes. Tim heeft hier een duidelijke visie op. “ Medewerkers verwachten van hun werkgever dat de huisvesting op orde is, zodat het werk niet wordt verstoord. Dit is helaas niet altijd het geval. Het realiseren van een passende werkomgeving voelt eigenlijk als het uitdelen van cadeautjes. Je maakt mensen steeds weer blij met iets nieuws waarmee iemand (bijna) dagelijks in contact komt. Ik vind het ontzettend leuk dat ik op deze manier elke keer weer meer medewerkers blij kan maken!”

Nieuws

Eindevaluatie locatieplan Haarlem

Tim van der Wal - 13 juli 2023
Hogeschool Inholland Haarlem door Aestate

Mijn specialisaties

/ Inrichtingsmanagement
/ Huisvestingsmanagement

Mijn projecten