“Duurzame huisvesting is jouw ding. Je draagt bij aan het Klimaat- en Energieakkoord door de nieuwste ontwikkelingen in verduurzaming van gebouwen mee te nemen in je huisvestingsadvies. Gericht op de toekomst.”

 

Binnen ons team ontrafelexperts vervul jij de rol van expert in het verduurzamen van huisvesting. Jouw kennis en ervaring op dit gebied neem je mee in de verschillende huisvestingsprojecten die je vanuit Aestate doet. Of het nu gaat om het opstellen van een ambitiedocument op het gebied van duurzaamheid van gebouwen en werkomgeving of de vertaling naar een routekaart voor het verduurzamen van een vastgoedportefeuille, jouw aanpak staat als een huis.

Je kijkt daarbij vanuit een breed perspectief. Neemt niet alleen vastgoed, maar ook de omgeving en de mensen mee in het bepalen van de juiste duurzaamheidsvisie. Jouw analytische vermogen, doortastendheid en mensenkennis maken je hierin succesvol. Ook ben je als adviseur duurzaam vastgoed bij Aestate thuis in:

 • signaleren én oppakken van kansen op het gebied van duurzaamheid
 • bepalen van een lange termijn visie voor vastgoedportefeuilles
 • doen van haalbaarheidsstudies
 • zowel op strategisch als uitvoerend niveau bewaken van de projectvoorgang.

Verduurzaming van huisvestingsprojecten is een actueel thema. Maar dat is voor jou niets nieuws. Aestate wil haar expertise op dit gebied verder uitbreiden en zoekt een adviseur zoals jij, iemand die het voortouw neemt om onze duurzaamheidsambities en die van onze opdrachtgevers verder vorm te geven.

Ontrafel experts

Met zo’n 20 enthousiaste adviseurs blinkt Aestate uit in het oplossen van ingewikkelde puzzels bij veranderingsopgaven met een huisvestingsvraagstuk. Dit doen wij onafhankelijk in verschillende sectoren voor organisatie, huisvesting, vastgoed IT en facilitaire dienstverlening. Onze succesformule? Het met elkaar verbinden van mensen, inhoud en proces. Het achterhalen van de échte vraag. En ons altijd af te vragen of er nog een andere manier is. Daarmee realiseren we passende oplossingen voor elk type huisvestingsvraagstuk. Dit doen we op het grensvlak van organisaties en gebouwen, vastgoedportefeuilles en de openbare ruimte.

Aestate biedt jou

De mogelijkheid om je ambities op het gebied van duurzaamheid waar te maken. Je krijgt hierin volop ruimte, die jij natuurlijk graag benut. Je leert van onze ervaren senior adviseurs over hun succesvolle aanpak van complexe huisvestingsprojecten. Terwijl jij hen voorziet van kennis over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame oplossingen voor die huisvesting. Een mooie win-win. Bij Aestate ben je onderdeel van een werkomgeving die bruist van mogelijkheden, waarbij innovatie een grote rol speelt. Hoe kan het beter? Nog slimmer? We dagen elkaar hierin continu uit.

Jij blinkt uit in…

Het overbrengen van jouw missie in verduurzaming van gebouwen. Je neemt anderen mee in je enthousiasme en zet aan tot sparren over nieuwe mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. Je slaagt erin jouw ideeën daadwerkelijk uit te voeren. Als teamspeler bezit je overtuigingskracht in combinatie met een goed gevoel voor sociale verhoudingen. Zowel op kantoor als bij de klant. Je laat je niet kisten als jouw plannen het niet halen, maar vindt een andere weg om het voor elkaar te krijgen. Zowel op strategisch als operationeel niveau pak je makkelijk je rol in huisvestingsprojecten. Je kennis van duurzaamheid in vastgoed is meer dan up to date. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en neemt deze waar mogelijk mee in je advisering voor projecten.

Team Aestate

Je bent bij Aestate onderdeel van een team professionals waar kennis delen en elkaar versterken voorop staat. Naast het ontrafelen van huisvestingsvraagstukken natuurlijk. Een kink in de communicatie bespreken we direct, we houden van openheid. Vrijdagmiddag werken alle adviseurs die vaak bij de klant zitten, op kantoor. Niemand wil die overheerlijke vrijdagmiddag-tosti’s immers missen. En punten scoren met een potje tafelvoetbal. Jouw standplaats is de tot een, uiteraard, ideale werkomgeving verbouwde boerderij in Odijk, het innovatielab van team Aestate.

Daarnaast krijg je:

 • bruto maandsalaris van 3000 á 4000 euro o.b.v. een 40-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring
 • een arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek voor jou samengesteld
 • coachings- en opleidingsmogelijkheden
 • NS businesscard en (elektrische) leaseauto of reiskostenvergoeding
 • laptop en telefoon
 • ruimte om vanuit huis te werken als het werk dat toelaat.

Jij brengt:

 • een afgeronde wo-opleiding op het gebied van bouwkunde, (technische), bedrijfskunde of organisatiekunde aangevuld met relevante opleidingen en/of cursussen op het gebied van duurzaamheid
 • zo’n 3 á 5 jaar ervaring op het gebied van het verduurzamen van huisvesting
 • enthousiasme voor het begeleiden van onze afstudeerder die zich richt op het concretiseren van duurzaamheidsambities in de beginfase van huisvestingsprojecten
 • eerdere werkervaring bij een adviesbureau is een pré.

Voor de voortgang van de huisvestingstrajecten is het handig als je beschikbaar bent op momenten dat dit nodig is. Die flexibiliteit heeft voor deze functie van minimaal 32 uur een grote pré.

Solliciteren

Er valt altijd genoeg te ontrafelen, maar ben je er toch al uit? Mail dan je motivatie en CV naar: sollicitatie@aestate.nl ter attentie van Pity Jongens, directeur Aestate.

Heb je nog vragen over de vacature adviseur duurzaam vastgoed bij Aestate? We beantwoorden deze graag! Je bereikt ons via 030-637 63 77 of sollicitatie@aestate.nl.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Onze specialist:

Pity Jongens – Van der Schaaf

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Pity Jongens - Van Der Schaaf